Izrada Internet Prodavnice BIZNIS

Početna » Izrada sajta » Izrada Internet Prodavnice » Izrada Internet Prodavnice BIZNIS
Izrada Internet Prodavnice BIZNIS 2018-02-02T22:33:31+00:00

Izrada Internet Prodavnice BIZNIS

Internet Prodavnica BIZNIS je prilagodjena srednje velikom biznisu koji imaju potrebu za jednim dinamičnim sistemom koji sadrži različite funkcije i mogućnosti za izvršavanje online prodaje.

Šta sadrži Internet Prodavnica BIZNIS?

Za razliku od internet prodavnice START,gde ima samo osnovni (default) šablon (template), u ovom paketu možete da izaberete jedan od mnogo šablona koji imamo u kolekciji. Svi su moderni i potpuno odgovaraju po svim Google pravilima. Dizajn po želji je i prvi korak ka izgradnji online identiteta i brendiranje posla s kojim se bavite.

Broj Kategorija i Artikala su neograničeni kao kod START paketa, ali se razlikuje po tome što ćemo Vam ni ubaciti sve željene kategorije i po 3 artikla u svakoj od njih. To je veoma važno imajući u vidu da ćete imati direktan uvid u to kako treba da budu ubacivani. Uz to ćete naravno imati i video objašnjenja za svaki element na sajtu, što će Vam u velikoj meri pomoći da postanete istinski profesionalac u administriranju internet prodavnice. Takodje, izborom ovog paketa,, pomoćićemo Vam da postaviti MENU na pravilan način. To je veoma važno pri struktuiranju svakog sajta!

Za online trgovinu nije samo važan odnos artikal-cena, nego i elastičnost u prodaji. Specijalne cene, Promocije i Količinski popusti su veoma privlačni za klijente, tako da ćemo Vas naučiti kako da ih koristite efikasno. Filteri po veličini, boji, broju i čega se god setite je moguće napraviti u nekoliko poteza.Biznis paket je veoma preporučljiv svima koji misle da razviju svoj biznis i dostignu do što više korisnika.

Svaki sajt, koji pravimo, bez razlike da li je mali, informativan, online prodavnica ili portal, on se pravi na taj način da se može pregledati na svim uredjajima – kompjuteru, laptopu, tabletu, telefonu… U današnje vreme je nezamislivo da ima sajt bez responsive dizajna!!!

Odnosno SEO optimizacije sajta, to je najvažniji element u izgradnji svakog web sajta. Bez SEO optimizacije, koliko god on dobar i lep bio, videćete ga samo Vi . SEO optimizacija internet prodavnice (posebno nove) je jedan proces u kom morate imati dobrog SEO optimizatora (to smo mi) i strpljenje. Ništa se ne dešava preko noći. Ima mnogo drugih prodavnica koje su duže na internet prostranstvu i koje se takodje optimiziraju. Zbog toga, u BIZNIS paket smo uključili i osnovnu On-Page SEO optimizaciju, koja će prpremiti Vaš sajt za kompletnu SEO optimizaciju nakon njegove izrade. Takodje ćemo izradi i sitemap.xml i robots.txt failove koji će pomoći Google da brže i bolje indeksira Vaš sajt.

Sa BIZNIS paketom, Vaša Internet prodaja ima velike šanse za uspeh!

Internet Prodavnica BIZNIS

59000din bez PDV
  • Izbor šablona po želji
  • Responsive dizajn
  • Neograničen broj artikala
  • Neograničen broj kategorija
  • Promocije i Količinski popusti
  • Filteri i Atributi
  • Bonus poeni i Partnerski program
  • Napredna administracija
  • Osnovni O-Page SEO
  • i još mnogo drugog

Drugi Paketi za Internet Prodavnicu

Pogledajte i ostale pakete Internet prodavnice koje predlažemo. Oni su napravljeni ne bi li svako mogao da pronadje ono što mu najviše odgovara, kao i da mu je cena odgovarajuća. Ako ne nadjete ono što Vama treba, nemojte zaboraviti da mi radimo i individualne sisteme i u svakom momentu možete da nes kontaktirate sa Vašom idejom i zahtevom.

Online Prodavnica START

39000din bez PDV

Online Prodavnica SUPER

89000din bez PDV

Pošaljite upit

Izaberite paket (obavezno) STARTBIZNISSUPER

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Dodatna informacija

Poruka