Izrada Standardnih sajtova

Početna » Izrada sajta » Izrada Standardnih sajtova
Izrada Standardnih sajtova 2017-06-10T02:26:39+00:00

Izrada Standardnih Sajtova od WebniMe

Izrada Standardnih sajtova

Izrada Standardnih sajtova

Internet – to je vodič, lokator, geografska karta, enciklopedija, prijatelj, veliki brat XXI veka. To je mesto gde svi nešto traže i svi pronadju ono što traže. Svako nešto nudi i svako se interesuje za različite stvari. Upravo zbog te činjenice trebalo bi da se zamislite i potražite odgovor na pitanje da li izvlačite maksimum iz svog biznisa-talenta-profesije. Da li se razvijate? Da li su zadovoljene sve Vaše potrebe? Da li ste u toku sa novostima u oblasti u kojoj radite? Ako imate nedoumice ili negativan odgovor na ova pitanja, onda verovatno nemate svoj web sajt ili imate nedovoljno dobru prezentaciju. Šta čekate? Dok Vi lutate unaokolo, konkurencija kao hijena krade i klijente – i Vašu zaradu!

Izrada Standardnih sajtova ima za osnovni cilj da Vas i Vaše zanimanje/firmu/uslugu ili proizvod, prezentuju na najbolji mogući način i privuku što Veće interesovanj ogromnog broja internet korisnika. Tu vrstu sajta poseduju firme i lica koji imaju različite delatnosti – od advokata i veterinara, do balerina i brokera.  Osim toga, standardni sajtovi imaju mnogo prednosti. Oni su informativni, veoma pogodni za personalizaciju i individualan dizajn, za dobru SEO optimizaciju, prezentaciju itd. Svaki biznis ima potrebu za jednim dobrim web sajtom!

Mi iz Webnime radimo upravo to – izradjujemo standardne sajtove sa atraktivnim dizajnom, estetski doveden do poslednjeg detalja, i naravno, kompletno on-page SEO optimiziran!


Da biste i Vi imali jedan takav sajt, morate prvi napraviti potez i kontaktirat nas. Nakon toga sve ide svojim pravim tokom!

Kako protiče naš prvi kontakt sa klijentima?

Na prvom sastanku sa svojim klijentom, razgovor teče u smeru našeg objašnjenja svega onoga što je važno da se zna kada se misli na izradu web sajta. Pružamo kompletnu informaciju i pokušavamo da predstavimo sve ono što je dobro, ali i ono što treba izbeći. Trudimo se da dobijemo što više informacija o klijentu i o onome što želi, ne bi li napravili jednu listu onoga šta bi i kako bi to trebalo uraditi. Takodje, upoznajemo klijenta i sa drugim segmentima koji su važni kada je reč o popularizaciji sajta i njegovom razvoju.

Trudimo se da predložimo najbolje uslove, kombinovane od profesionalizma na visokom nivou i individualnih zahteva naših klijenata i budžeta sa kojim raspolaže. Ta se strategija pokazala kao veoma uspešna i svako ko nam je ukazao poverenje, bio je zadovoljan.

Šta uključuje izrada Standardnih sajtova?

Jednom rečju SVE. Sve što se dogovorimo to dobijate. Ne postoji ama baš ništa što ne možemo uraditi ili predložiti u domenu web, SEO i marketing usluga.

Cena izrade standardnih sajtova se odredjuje u zavistnosti šta klijent želi i najviše od toga koje funkcije će da ima. Da biste mogli da dobijete tačnu cenu, morate nam poslati informaciju o tome šta želite i mi ćemo Vam odmah odgovoriti.

Šta je Standardni Sajt ?

Standardna sajt je jedan od najpopularnijih tipova sajtova. Nudimo vam korporativan, lični, vizitkartu, one-page, blog, itd. Svaki od njih bi bio odličan izbor i postoji mogućnost za dobru SEO optimizaciju. Koristeći prednosti naših usluga, Vaš sajt može da preuzme vodeću ulogu u pretraživačima i svakako, Vaš posao će napredovati. Kontaktirajte nas još danas.

U ponudi izdvajamo 4 vrste web sajtova: