Izrada sajta za oglase

Početna » Izrada sajta » Izrada Web Portala » Izrada sajta za oglase
Izrada sajta za oglase 2017-06-10T22:26:32+00:00

Izrada sajta za oglase

Ukoliko želite da uđete u svet online oglašavanja, na pravom ste mestu. Mi izradjujemo Web Portale za oglase sa modernom i prilagodljivom vizijom, kompatibilne za mobilne telefone. Dizajniran je sa odličnom navigacijom, što ga čini jednostavnim za prosečnog korisnika.

Na sajtovima za oglase koje pravimo, po želji klijenta, mogu se nadograditi različiti moduli i dodaci, koji menjaju standard sajta i dodaju mu individualnost i nezaboravan stil. To je samo mali deo stvari koji mogu privući nove posetioce.

Izrada sajta za oglase

Šta uključuje standardni Web Portal za Oglase?

Skoro svaki portal za oglase ima svoje individualne karakteristike: prialgodljiv dizajn, korisnički nalog, postavljanje/izmena/brisanje oglasa, dodavanje slika/video zapisa, navigacija sa kategorijama/potkategorijama, modul za pretragu i detaljniju pretragu, SMS sistem za VIP oglase, veliki broj dodatnih opcija, različiti filteri za pretragu, baneri/slajdovi, itd… Pored svega ovoga, nudimo Vam i bezbroj dodatnih modula i elemenata, koje možete dodati na svoj portal.

Izvolite u neko o naših predstavništava, da popričamo o tome šta tačno želite ili nam pošaljite mejl sa opisom željenog sajta. Ako želite drugi OLX ili Kupujem Prodajem, nema nikakvog problema. Možemo izgradi sve što bi Vaš portal učinilo jedinstvenim. Naša ekipa programera je sa dugogodišnjim iskustvom u svetu web dizajna.

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka