Обадете ни се! +359 889 473 168|office@webnime.com

O Nama – Webnime LTD

Početna » O Nama – Webnime LTD
O Nama – Webnime LTD 2017-11-22T15:52:07+00:00

O NAMA

WEBNIME je web agencija za pružanje kompletne usluge u oblasti digitalnog marketinga. Mi razvijamo efikasne strategije za pojedince i kompanije sa perspektivnim razmišljanjem. U radu težimo da održimo odnose zasnovane na transparentnosti, dugoročnosti, uzajamnom poverenju, kako sa našim zaposlenima, tako i sa našim klijenatima i partnerima.

Sa timom profesionalaca, naša firma dostiže ciljeve brzo, lako i profesionalno. Kao agencija za kompletnu web uslugu, kombinujemo kreativne ideje, znanje i iskustvo, kako bismo svojim klijentima pružili vidljive rezultate.  Pomažemo u izgradnji i utvrđivanju Brenda svake kompanije koja želi da je konkurentna na online prostranstvu, profesionalno uveravajući posetioce da je određena usluga ili proizvod baš ono što im treba.

Naše bogato iskustvo u oblasti web dizajna, SEO optimizacije i Internet Marketinga je ključ za razvoj i uspeh određenog projekta. Na taj način naši klijenti ne dobijaju samo mnogo novih klijenata, oni dobijaju mnogo više: dobijaju dugoročne partnere.

Upoznajte se sa našim OSNOVNIM timom
(osim vlasnika, ostale programere ne pokazujemo 😀 )

Zoran Ćojbašić
Zoran ĆojbašićGlavni baja - SEO NINJA!
Petja
PetjaSenior WEB & SEO
Dejan
DejanSenior Web & SEO
Tamara
TamaraWeb Administrator
Iva
IvaWEB & SEO
Sneška
SneškaSEO Copywriter
Ani
AniWEB & SEO
Fifi
FifiWeb Graphic Designer
Radi
RadiSEO Copywriter

I naravno…

Miloš
MilošSpecialni deo tima!

Лексикон

Još davne 1998. godine, postavljeni su temelji svega onog što se danas radi u našoj web agenciji WebniMe! Godinama stečeno bogato iskustvo, koje se uspešno implementira u svaki projekat.

Želja nam je da omogućimo firmama ili pojedincima da komuniciraju, uslužuju, saslušaju i razumeju svoje klijente na jedan potpuno nov, interaktivan način! Kanali za komunikaciju su se uveličali, a internet je postao nezaobilan deo današnjeg poslovanja.

Cilj nam je svakako da produžimo da se razvijamo, proširujući znanje i iskustvo u sferi SEO optimizacije i Internet marketinga!

Uskoro ćemo navršiti punih 20 godina profesionalnog rada na polju Izrade web sajta i približno 16 godina profesionalnog rada na SEO optimizaciji sajta.

Умения

Web Design/SEO 99%
HTML/HTML5/CSS/PHP/JS/AJAX/MySQL/ 99%
Graphic Design/Adobe/Corel/ 99%
WordPress/Joomla/Opencart/Magento/Prestashop/ 99%

Мesto, gde ideje postaju stvarnost – WebniMe Kancelarija!

Naša agencija je mesto, na kojem stvaramo i izrađujemo nove koncepcije i rešenja. Volimo našu profesiju i zbog toga smo se postarali da napravimo pun komfor na radnom mestu, kako za naše zaposlene, tako i za naše klijente. Dođite i Vi kod nas na jednu kaficu! Očekujemo Vas!

Naša adresa: Palilula, Beograd, Srbija

Palilula, Beograd
Tel: +381 61 23 45 67 89
www.webnime.rs

Zadovoljni klijenti