Početna » SEO Usluge
SEO Usluge 2018-02-13T21:50:45+00:00
seo usluge

seo usluge

SEO Usluge

SEO usluge koje mi predlažemo mogu pomoći svakom sajtu da se popenje na visoko mesto u pretragama u Google pretraživaču. Mi možemo da Vam predložimo kako individualne pakete za određene elemente na sajtu, tako i kompletnu SEO optimizaciju.

Garantujemo, da tehnike koje koristimo u našim SEO uslugama pospešuju vidljivost sajta na internetu i značajno uveličavaju šansu za visok Page Rank. Važno je da napomenemo da mi NE prilažemo takozvane Black Hat SEO tehnike, koje mogu da dovedu do teških sankcija od Google i drugih pretraživača. Ono koje nas odlikuje je dobra analiza i pažljivo izrađen plan za svaki projekat individualno.

Cene za različite SEO usluge variraju, jer su same po sebi različite, kao i što je svaki projekat sam po sebi različit od drugih. One mogu biti jednokratne i na mesečnom nivou. Trudimo se da predložimo najbolje uslove, koji perfektno odgovaraju Vašim potrebama i Vašem biznisu.

Sve naše SEO usluge se izvršavaju po poslednjim promenama koje internet pretraživači nalažu. Zy više informacija o SEO uslugama koje mi predlažemo, možete pronaći na našem sajtu.

Naše SEO Usluge

SEO Konsultacija

Uspeh je 90% pravih saveta i 10% poverenje. Usluga koju nudimo će Vam razjasniti sve ono što Vas muči!

SEO Analiza

Predlažemo punu analizu Vašeg sajta i otkrivanje greški tokom njegove optimizacije.

Optimizacija sajta

Iskoristite prednost naših SEO paketa i uveličajte trafik ka Vašem sajtu.

Izgradnja Linkova

Mi ćemo izgraditi kvalitetne i relevantne linkove na i ka Vašem sajtu.

Ključne reči i fraze

Prvi i osnovni korak ka izgradnji sadržaja na Vašem sajtu za dobru SEO optimizaciju.

Local SEO

Local SEO ili takozvana Lokalna optimizacija je odličan način da privučete još više klijenata.

SEO kopirajting

Dobar, kvalitetan i originalan sadržaj na jednom sajtu sadrži 80% uspeha za SEO optimizaciju.

Mobilna SEO optimizacija

U XXI optimizacija za mobilne uredjaje je obavezan proces za svaki sajt.

Mobile SEO

In the XXI century mobile optimization is a mandatory process of optimization of any website.

Internet reklama, Socijalne mreže i Online Reputacija

Internet marketing

Pay Per Click reklama

E-mail marketing

Upravljanje Online Reputacijom

Google Plus

Google Plus

Šta je SEO?

SEO usluge od WebniMe

Bukvalno prevedeno, SEO znači optimizacija internet pretraživača, ali u praksi je skup aktivnosti koje pomažu pretraživačima da lako otkrivaju, ocene i rangiraju Vaš sajt. SEO je proces koji može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od toga kako je optimiziran sajt, kakva je online konkurancija, stepen konkurentnosti ključnih reči i drugih faktora.


Optimizacija sajta za Google

Mogućnosti koje SEO pruža

Pri srednje 24 milijardi pretraga dnevno i ogromnom potencijalu koje imaju socijalne mreže, mogugućnosti SEO su neograničene. U našim krugovima je popularan sledeći izraz:

„Dobro izgradjen i struktuiran sajt i dobra ideja, mogu Vas pretvoriti u milionera“

Bola bi sramota da se ne iskoriste sve ove mogućnosti. SEO usluge pomažu da preobrazite jedan web sajt u realan izvor prihoda. Zaradićete preko novih klijenata, partnera, a zažto da ne i preko reklamodavaca.Ako ne odreagujete brzo, ostavljate potencijalnih hiljadu klijenata da odu kod Vaše konkurencije.

SEO usluge, koncentrisane za Google

Naravno da Google nije jedinstven internet pretraživač, ali je sigurno najpopularniji u Srbiji. Zato i sve naše usluge koje pružamo su više okrenute ka Google algoritmima, nego ka drugim pretraživačima. Na taj način budite sigurni da su naše usluge tačno ono što Vam treba i u svakom momentu možete biti sigurni da radimo po svim novim Google pravilima.

Ostale SEO usluge

Nudimo sve vrste SEO usluga, čak i one koje nisu navedene na sajtu. To su sve druge dozvoljene tehnike i radnje koje se obavljaju u cilju dobre SEO optimizacije, kako sadržaja tako i programnog koda i dizajna. Za Više informacija, kontaktirajte nas.

Zašto da izaberete nas?

  • 100% Vam garantujemo, da ćete sa našim SEO uslugama poboljšati pozicije u Google pretragama.
  • Za svaku izvršenu SEO uslugu, mi ćemo Vam izraditi pismenu analizu sa pokazateljima.
  • Osim standardnih cena za SEO usluge, nudimo i individualne pakete.
  • Sve naše SEO usluge se izvršavaju na pravilan i dozvoljen od Google način.
  • Ako Vaša konkurencija može biti na 1 stranici na Google, zašto ne bi ste bili i Vi?

Recenzije

Kao Vaš klijent sam mnogo zadovoljan poslom koji ste uradili na našim sajtevima. Sve ono što smo tražili od vas ste ispunili. Preporučujem vaše usluge svima! Bravo!
Dejan Zilbehari, Futrix
onlinenamestaj.rs je sve ono što smo hteli. Perfektan dizajn, funkcionalnost na njemu i mnogo posetilaca. Bez konkurencije ste i ostajemo i dalje sa vama. Želim Vam još puno uspešnih projekata.
Nenad Dtojanović, Online Nameštaj
Uradili ste za nas 14 sajtova. Mi smo postali vodeća marketing agencija u Bugarskoj, a vi vodeća digitalna agencija. Izrasli smo zajedno! Već 7 godina u kontinuitetu održavate naše sajtove na vodećim pozicijama i zahvaljujući vama, imamo hiljade klijenata. Iz sveg srca vam želim uspeha i u Srbiji, kao što ga imate i u Bugarskoj!
Krum Petkov, Crops.bg

Interesantne publikacije

Da li je reklamiranje na Facebook-u karika koja nedostaje Vašem poslovanju?

februar 7th, 2018|

Da li je reklamiranje na Facebook-u karika koja nedostaje Vašem poslovanju? Facebook ima veoma mnogo aktivnih korisnika, a njihov broj je u neprestanom porastu. Međutim, mnoge kompanije još uvek se pitaju da li će Facebook [...]

Kako da razumevanjem ciljeva korisničkog pretraživanja poboljšate SEO optimizaciju

februar 5th, 2018|

Kako da razumevanjem ciljeva korisničkog pretraživanja poboljšate SEO optimizaciju Mnogi vlasnici kompanija žele poboljšati svoju vidljivost na internetu, povećati prodaju, zadržati svoje klijente. Neki od njih sebi zadaju jedan od ovih marketinških ciljeva, a neki [...]

Zašto je Vašoj kompaniji neophodna mobilna aplikacija?

januar 3rd, 2018|

Zašto je Vašoj kompaniji neophodna mobilna aplikacija? Mobilne aplikacije čine deo našeg svakodnevnog života. Bilo da ih koristimo za lične ili profesionalne svrhe, one mogu biti vrlo korisne, a broj korisnika mobilnih aplikacija konstantno se [...]