SEO Konsultacija

Početna » SEO Usluge » SEO Konsultacija
SEO Konsultacija 2017-06-10T22:51:30+00:00

SEO Konsultacija za sajt

SEO Konsultacija

SEO konsultacija za sajtove, koji se ne otkrivaju u rezultatima na internet pretraživačima, kao i za one koji hoće da poboljšaju svoju vidljivost. Ova usluga je osmišljena tako da ponudi profesionalna rešenja i odgovore na probleme i greške napravljene na odredjenom web sajtu, koje su ih dovele do toga da imaju slabu ili nikakvu posećenost. Svaka delatnost ima odredjen stepen konkurencije online, tako da se ka svakom proektu odnosimo individualno i profesionalno nudeći prava rešenja. SEO Konsultacija je svakako najbolje rešenje ako se napravi pre izrade samog sajta, jer mi možemo svakako dati uputsva i pravilnu strategiju u struktuiranju Vaše online prezentacije. Naši specijalisti će se Veoma rado prihvatiti svakog izazova i pronaći najbolje rešenje.

Da bi jedan web sajt mogao biti lako pronadjen u internet pretragama, on mora imati izgradjenu pravilnu strukturu, osmišljen backlink profil i najvažnije, mora imati kvalitetan i formatiran sadržaj. Ako se ispoštuju te tri stvari, bez sumnje ćete imati velike šanse za dostizanje svojih ciljeva. Bez sumnje, cilj je uvek prva stranica na Google, jer ona donosi uspeh i zaradu. Koliko vremena je potrebno da se to dostigne? Ako je sve uradjeno po pravilima i ako je budžet dovoljan, pitanje je samo momenta kada će se desiti.

Kako se radi SEO Konsultacija u WebniMe?

SEO KonsultacijaPersonalizirana SEO Konsultacija uvek počinje sa SEO analizom sajta, koja nam detaljno otkriva ključne faktore koji negativno utiču na SEO stanje Vašeg sajta i nedozvoljavaju dobro klasiranje u internet pretraživačima. Detaljno se pregledaju: Struktura sajta, unutrašnji linkovi, dolazni linkovi, sadržaj, slike i online konkurencija. Nakon detaljne analize, pristupamo izradi jedne SEO strategije koju Vam dostavljamo pismenim putem. Veoma obraćamo pažnju na uloženu investiciju od Vaše strane i njeno vraćanje (Return on Investment) to jest, balansiramo neobhodne investicije sa predvidjenim prihodima i uveličavanju istih. Veoma je bitno razumeti da li je isplativ projekat ili ne!

Nakon izrade indivudalnog SEO strateškog plana, koji se izradjuje samo za Vaš sajt, mi ga možemo i implementirati na samom sajtu (ako Vi nemate Vašeg specijalistu). Nakon implementacije, potrebno je nadgledati sve promene i pratiti razvoj sajta. Ne retko se dešavaju neke nove promene u Google algoritmu koje treba odmah implementirati u SEO strategiju koju smo prethodno izradili.

Mi se trudimo da izgradimo dugoročno partnerstvo sa svojim klijentima

Želimo da napomenemo da u toku izrade jedne SEO konsultacije, uzimamo u obzir Vašu kompletnu biznis prezentaciju, uključujući Vaš brend, pozicije i modele za ponude, kao i, razume se, odgovarajuće ključne reči i fraze koje se odnose na Vašu delatnost. Naši SEO specijalisti će veoma rado podeliti sa Vama svu svoju stručnost i iskustvo u cilju izgradnje jednog dobrog dugoročnog partnerstva, zadovoljavajući i naše i Vaše ciljeve.

Šta uključuje SEO konsultacija?

SEO Konsultaciju će provesti jedan od naših specijalista, kojeg odredi naš vodja tima Zoran Ćojbašić. Usluga se predlaže na dva načina:

  • ličan sastanak na teritoriji Beograda ili
  • sastanak putem Skype ili Viber (provodi ga Zoran Ćojbašić)

Za svaki projekat odvajamo odredjeno vreme, ne bi li se dobro pripremili i sakupili sve podatke potrebne za uspešno sprovodjenje sastanka.
Ono za šta ćemo Vas konsultovati je sledeće:

  • Tehnička struktura sajta.
  • Online konkurencija
  • Ključne reči i fraze
  • Kompletan sadržaj na sajtu
  • Link profil – izlazni i dolazni linkovi
  • Reklama na internetu
  • Opšti saveti za dobru konverziju – pretvaranje posetioca u klijenta

Nakon provedene SEO konsultacije, sve napravljene analize i preporuke ćemo poslati i u pismenoj formi na Vaš email.

Koliko košta SEO Konsultacija?

Cena SEO Konsultacije se izračunava na utrošeno vreme, koje je neobhodno da se naprave sve analize i preporuke za taj projekat. Svaki projekat je različit, sa svim svojim specifičnostima i obimu. Zbog toga je nemoguće dati jednu fiksnu cenu. Da imate nekakvu predstavu koliko to može da košta, možemo Vam reći da nije jeftinija od 30000 dinara, kao i da nije skuplja od 90000 dinara.

Koncentracija treba da bude usmerena na Rezultat!

Detaljna analiza, jasne preporuke i precizno implementiranje poslednjih tendencija za seo optimizaciju sajta je ono što Vama treba i ono što naši SEO profesionalci rade u kratkom roku i budžetu koji predstavite.