Izrada Banera i slajdera

Početna » Izrada Banera i slajdera
Izrada Banera i slajdera 2018-11-02T00:26:31+00:00

IZRADA REKLAMNIH BANERA I SLAJDERA

Pogledajte neke od naših radova

IMIDŽ VAŠE KOMPANIJE JEDNAKO JE VAŽAN KAO I KVALITET VAŠIH USLUGA!

Komunicirajte putem poruka atraktivnog vizuelnog dizajna koje odražavaju taj kvalitet!

ZA VAS KREIRAMO JEDINSTVENE REKLAMNE BANERE!

KREIRANJE BANERA

Odlučili ste da pokrenuti reklamnu kampanju i tražite nekog ko bi Vam mogao kreirati reklamne banere? Ne tražite dalje! Webnime.Rs je agencija specijalizovana za kreiranje banera za reklamiranje kako na internetu tako i na nekim dogadjajima.

Digitani marketing i izrada Banera za internet

U moru reklamnih agencija koje nude usluge Internet oglašavanja, teško je izabrati onu pravu za izradu Vaših reklamnih banera. Mnoge agencije za digitalni marketing nude ovu uslugu kao dopunsku i sporednu – kreiranje banera za reklamiranje na internetu. Međutim, mnogi od njih nemaju iskusne stručnjake u ovom domenu. Od suštinskog je značaja za Vaše poslovanje da izaberete agenciju za kreiranje banera koja je specijalizovana u oblasti internet marketinga. Webnime.RS može se pohvaliti ekipom profesionalaca koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe. Mi se ne zadovoljavamo samo izradom banera lepih „na oko“. Naš cilj je obezbediti što veći broj klikova kreiranjem originalnih i atraktivnih banera. Webnime.Rs predlaže kreiranje banera (animiranih ili statičnih banera) u vrlo kratkom vremenskom roku!

Baner oglasi su važan deo definisanja efikasne strategije digitalnog marketinga. jer dopiru do šire publike. Baner oglasi uglavnom nisu besplatni, ali njihova prednost je u tome što je njihov potencijal ogroman ako je dobro iskorišten.

WEB BANERI

Bez obzira da li poslujete na internetu ili na bilo koji drugi način, web baner je odličan način da Vaše potencijalne kupce koji pretražuju internet upoznate sa onim što nudite. Kao što je slučaj sa štampanim banerima, postoji mnogo vrsta web banera, ali ćemo se fokusirati na najpopularnije od njih.

Postoje standardni web baneri. Najčešće se nazivaju veliki baneri (250 x 250 piksela), mega baneri (728 x 90 piksela) i baneri za nebodere (120 x 600 piksela). Trebaće Vam pomoć programera za izradu reklame koja odgovara karakteristikama Vašeg web banera (npr. format, veličina datoteke, itd.).

Evo nekoliko faktora koji treba uzeti u obzir prilikom kreiranja Internet banera:

  • Interesantan naslov koji privlači pažnju kupaca,
  • Recite nešto zanimljivo i ne dodajte ništa više,
  • Pokažite nešto zanimljivo, kao što su proizvodi na koje se baner odnosi,
  • Poziv za sniženje kako bi kupci zanli šta treba da urade.

Banneri sastavni su deo digitalnog oglašavanja. Pošto su vrlo kratko izloženi pogledu korisnika, moraju biti dizajnirani tako da efikasno privuku njegovu pažnju.

Glavna svrha banera je da korisnik klikne radi preusmeravanja saobraćaja na odredišnu stranicu. Međutim, neki baneri nemaju drugu svrhu osim povećanja poseta web stranice. 

KAKO PORUČITI BANER?

To je to, ako ste izabrali Webnime.Rs za kreiranje Vaših banera, najteži deo je završen! Sada preostaje da nam pošaljete spisak Vaših zahteva i želja kako bi naši stručnjaci mogli pristupiti dizajniranju banera. Takodje bi trebalo da nam objasnite više o kampanji, ne bi li što bolje napravili prezentaciju.

ŠTAMPANI REKLAMNI BANERI ZA UNAPREĐENJE VAŠEG POSLOVANJA

Saznajte zašto reklamni baner može biti efikasan za oglašavanje Vašeg poslovanja i kako odabrati pravu vrstu banera!

Kako se koriste baneri?

U skladu sa domenom Vašeg poslovanja, postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih treba da koristite banere. Kompanije koje poseduju fizičku lokaciju mogu koristiti banere za oglašavanje posebnih ponuda, novih usluga kao i promene pravca poslovanja. Ovi tipovi banera se takođe mogu koristiti za slanje različitih poruka vezanih za Vaše poslovanje, kao što su prodaja, nova sniženja i nagradne igre.

Baneri odštampani na vinilu i papiru

Komapnije koje posluju na određenoj fizičkoj lokaciji i koje imaju prodajne salone su pre svega one koje koriste ovu vrstu banera. Štampani baneri mogu biti izrađeni od različitih materijala, ali najčešće su to vinil i papir. Vinil je verovatno najpopularniji izbor zbog veće otpornosti u odnosu na papir. Vinil-baneri su toliko izdržljivi da mogu biti izloženi na otvorenom kako bi privukli kupce u Vašu prodavnicu.

Vinil-baneri su takođe dobar izbor ako učestvujete na nekoj konferenciji ili izložbi na kojoj želite da predstavite svoj štand. Papirni baneri su manje otporni od vinila, ali su ekonomičnija opcija za zatvorene prostore. Papirni baneri mogu se štampati baš kao i baneri od vinila koje se postavljaju napolju. Pošto u unutrašnjosti Vašeg poslovnog objekta ne morate da brinete o lošem vremenu, papirni baneri su savršeno rešenje.

Kako dizajnirati reklamni baner

Vaš baner mora preneti kratku, direktnu i jasnu poruku. Važno je da ne bude konfuzna. Takođe, poželjno je podstaknuti korisnike na akciju skretanjem pažnje (na primer, „kliknite ovde“, „zatražite besplatne uzorke“ ili „isprobajte naš proizvod“). Sposobnost stvaranja više oglasa s drugačijom primarnom porukom obično je korisno jer povećava Vaše šanse za dostizanje Vaše potencijalne publike.

REKLAMNI BANERI

Neizostavan dodatak za Vaše promotivne kampanje i prezentacije u javnosti

Iskoristite prednosti koje Vam nude naši reklamni baneri koji su veoma jednostavni za postavljanje. Ovi uvlačni, lagani i izdržljivi sistemi su idealan pratilac za sve prilike u kojima Vam je potrebna reklama: konferencije, sajmovi, kongresi. Takođe, pronaći će mesto u holu Vaše kompanije ili ustanove što će Vam omogućiti da prezentujete Vaše poslovanje, da klijente upoznate sa određenim proizvodom ili da najavite neki događaj. Možete birati između jednostrano ili dvostrano štampanih modela, kao i između standardnih ili luksuznih verzija, u zavisnosti od Vaših potreba. Naši najlonski poliesterski materijali garantuju dugotrajno korištenje. Sa dimenzijama visine do 2,1 m, izrađujemo slajdere koji će istaknuti Vaš brend.

Gde god da je Vaš brend, tu bi trebalo da budu i Vaši reklamni baneri. Idealni za različite  promotivne događaje, visokokvalitetni slajderi su zagarantovan put za povećanje vidljivosti Vašeg brenda.

Veličina i kvalitet izrade

Naši reklamni baneri dolaze s uvlačnim postoljem težine manje od 5 kg i mogu se postaviti za kratko vreme. Štaviše, naše konkurentne cene znače da nećete imati velike troškove u slučaju promene dizajna Vaše kampanje ili ako želite da promovišete novi proizvod. Webnime.Rs baneri se jednostavno postavljaju, ali i pakuju, transportuju i šalju. Baneri su proizvedeni od različitih materijala, poput najlona ili satena, sa najvećom pažnjom. Štampanje je digitalno za postizanje vrhunskog kvaliteta.

Webnime.Rs kreira i izrađuje luksuzne reklamne banere veličine 85 cm x 200 cm kao i standardne banere u sledećim veličinama: 85 cm x 200 cm, 120cm x 200cm. Štampamo takodje i dvostrane reklamne banere, kao i druge banere koji nisu u standardnim veličinama.

Ako Vam se dopada to što vidite i ako želite da  i Vama napravimo nešto zaista lepo, javite nam se. Možete nas pozvati ili pisati preko kontaktne forme ispod. Očekujemo Vas!

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka