Dizajn za društvene mreže 2018-06-16T13:42:42+00:00

DIZAJN ZA DRUŠTVENE MREŽE
Pogledajte neke od naših radova za naše klijente

KOMUNICIRAJTE PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA, OPTIMIZUJTE VIDLJIVOST VAŠEG BRENDA

ZABLISTAJTE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

KREACIJA, ANIMIRACIJA I UPRAVLJANJE VAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA

Za svaku komapniju ili organizaciju, vrlo je korisno da bude prisutana na društvenim mrežama kao što su Facebook, YouTube, Twitter, Google +, Instagram ili Linkedin, itd. jer su društvene mreže sjajan način promovisanja Vaših proizvoda i usluga.

Vaši klijenti svakodnevno provode sate i sate na internetu, a za komunikaciju sa njima potrebna Vam je dobro dizajnirana stranica na društvenom mediju koja je fokusirana na Vašu robnu marku. Radi optimalnog korištenja dostupnih platformi, potrebno je da budete prisutni, da odgovarate na pitanja i komentare korisnika, itd. Naši dizajneri su eksperti za najnovije trendove i oni će stvoriti savršenu stranicu na društvenoj mreži koja će Vam pomoći da privučete što više korisnika.

Šta je grafički dizajn na društvenim mrežama?

Poverite nam upravljanje Vašim društvenim mrežama jer njihov grafički dizajn doprinosi poboljšanju Vašeg imidža i e-reputacije.

Grafički dizajn društvenih mreža sastoji se u kreativnom dizajnu svake stranice (Facebook, Tvitter, YouTube, Google +, Instagram, Pinterest, …) kreiranjem i postavljanjem grafičkih i vizuelnih elemenata u skladu sa Vašom grafičkom kartom, uz poštovanje tehničkih zahteva svakog alata (format, mesto elemenata, optimizovani prikaz za tablete i pametne telefone). Grafički elementi uključuju, na primer, kreiranje avatara, banera i pozadina, kao i grafičku personalizaciju stranica.

Efekti uspešnog dizajna Vaših stranica na društvenim mrežama

Vaši vizualni materijali moraju biti osmišljeni i kreirani profesionalno, relevantno i originalno kako bi se osigurali optimalni rezultati!

Uz stručnost naših dizajnera, Webnime.Rs, obavlja za Vas grafički dizajn na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest, Instagram, itd.) stvarajući jedinstven vizuelni dizajn, u skladu sa imidžom Vaše kompanije i Vaše grafičke kartice.

Osnovni element izgradnje svakog brenda je doslednost. Potrebno je od pet do sedam utisaka da ljudi počnu prepoznavati brend. To znači da je ponavljanje ključnih elemenata brenda – logotipa, boje i fonta – presudno.

Ako Vaš dizajn izgleda dosledno i povezano, onda korisnici mogu da formiraju jasniju sliku o Vašem brendu. Ali, ukoliko dizajn Vaših društvenih mreža svaki put izgleda drugačije, neće biti kumulativnog efekta brendiranja (osim što ćete postići da Vaši korisnici ne znaju šta da očekuju).

Želite kreirati ili izmeniti dizajn Vaših stranica na društvenim mrežama? Kontaktirajte naš tim! Poboljšajte imidž Vašeg brenda pomoću jedinstvenog dizajna Vaših stranica na društvenim mrežama!

SADRŽAJ USLUGE

  • Identifikacija društvenih medija za obradu
  • Obnova postojećih grafičkih elemenata
  • Procena tehničkih ograničenja za svaku društvenu mrežu
  • Grafički dizajn (avatari, baneri, pozadine)
  • Isporuka vizuelnih slika ili postavljanje vizuelnih slika na Vašim profilima i stranicama

Ako Vam se dopada to što vidite i ako želite da  i Vama napravimo nešto zaista lepo, javite nam se. Možete nas pozvati ili pisati preko kontaktne forme ispod. Očekujemo Vas!

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka