Početna » Izrada sajta
Izrada sajta 2018-11-01T23:17:01+00:00

Izrada Sajta

Naša osnovna delatnost, osim SEO Optimizacije i Marketinga je i izrada sajta. Naša ambicija je da svaki naš web sajt bude jedno malo remek delo i da se klijenti ponose njim. Svaki web sajt koji pravimo mora da prezentuje biznis u pravom svetlu. Osim što su lepi, oni su i dinamični, sa mnogo mogućnosti i prilagođeni za pregled preko svakog uređaja (kompjutera, mobilnog telefona, tableta).

Postupamo u skladu sa zahtevima naših klijenata, razumemo njihove želje i dajemo im preporuke za izradu sajta koji je za njih najbolji. Na taj način zajednički izrađujemo jedan koncept kako bi trebalo taj sajt da izgleda. Ako imate dobru ideju, mi ćemo je pretvoriti u stvarnost.

Izrada sajta, proces rada:

  1. Dogovaramo sastanak sa klijentom (lično, putem skype ili vibera), na kom diskutujemo kakav sajt želi, sa kakvim funkcijama da bude, na koliko jezika itd.
  2. Nakon dogovora oko svih parametara za izradu sajta, pravimo ponudu koju šaljemo emailom do 24h posle sastanka.
  3. Ako je klijent saglasan sa ponudom, potpisujemo ugovor. Klijent plaća 50% od dogovorene cene i mi počinjemo sa radom.
  4. Za vreme izrade sajta, održavamo stalnu komunikaciju sa klijentom. Pokazujemo šta smo napravili i proveravamo da li je sve kako treba i kako on to želi. Na taj način možemo da korigujemo na vreme svaku eventualnu grešku.
  5. Kada je projekat završen, klijent plaća ostatak od 50% za izradu sajta i dobija sve parametre za dostup sajtu (primopredaja).

Na kraju kažemo “Želimo Vam uspeh!

Izrada sajta

Zašto web sajt od WebniMe?

Uveravamo Vas da, osim što su efektni, sajtovi koje mi izrađujemo su i dobro i pravilno struktuirani i potpuno pripremljeni za SEO optimizaciju. Svaki sajt sadrži osnovne zahteve za kod koje Google i drugi pretraživači ocenjuju u svojim algoritmima, pravilno korišćenje H-titles, anchor text, meta tags, robots.txt, sitemap, responsive design itd. Veoma je važno razumeti da Vam sajt nije samo vizit karta. On je kao živo biće koje treba da bude visoko ocenjeno kako od korisnika, tako i od internet pretraživača.

Redizajn sajta (postojeći sajt)

Praksa je ista kao i pri Izradi sajta.

Nakon zajedničke konsultacije, uputićemo Vas ka tome šta je najbolje rešenje za Vaš sajt.

Mobilna verzija za sajt

Dosta često nam se javljaju vlasnici sajtova koji nemaju responsive dizajn. To je normalno za sajtove koji su rađeni na starim platformama od pre 6-7 i više godina. Svako ko nema mobilnu verziju sajta, treba što pre da je ima. Google je jasno postavio u svom algoritmu za mobilnu pretragu, da sajtovi bez responsive dizajna ili mobilne verzije nemaju dobre pozicije. Pošto se sve više prave pretrage preko mobilnih uređaja, strogo se preporučuje izrada takvog šablona.

Brzi upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Telefon

Predmet

Poruka

Važni faktori za pravilnu izradu sajta

Izrada web sajta

Izrada web sajta

Ako se uzme u obzir da se u današnje vreme sve više prodaje odvija na internetu, budite sigurni da i Vi imate potrebu za web sajtom. Medjutim, to nije dovoljno. Ako zaista želite da zaradjujete preko interneta, onda Vam je potrebno da taj sajt bude na dobrim pozicijama u pretraživačima. A kako se to postiže?

Sa SEO optimizacijom.

U standardnu ponudu za izradu sajta nije uključena usluga kompletne SEO optimizacije. Može da bude dogovorena SEO optimizacija na sajtu (on-page seo), ali za kompletnu optimizaciju se pravi poseban dogovor. <<<Više o SEO optimizaciji>>>

Urađeni sajtovi

Pre nego što se odlučite da radimo zajedno, pogledajte neke od završenih Projekata, na Vašem kompjuteru, ali i na mobilnom telefonu ili tabletu. Posle toga možete oceniti pravilno ono što ste videli i rešiti da li smo mi pravi izbor za Vas. Vreme za izradu sajta (standardnog) je oko 30 radnih dana, osim ako nema nekih specifičnih zahteva i funkcionalnosti.

Cena izrade sajta

Svaka Izrada sajta oduzima različito vreme kao i obim posla i upravo zbog toga su i cene različite. Mi pravimo individualne ponude.

Kontaktirajte nas

Izrada sajta od WebniMe

Kreiramo Moderne, Dinamične i prelepe sajtove!
Kontaktirajte nas