Izrada Internet Prodavnice START

Početna » Izrada sajta » Izrada Internet Prodavnice » Izrada Internet Prodavnice START
Izrada Internet Prodavnice START 2018-11-01T23:12:35+00:00

Izrada Internet Prodavnice START

Internet Prodavnica START je predviđena za mali biznis, koji ima potrebu za jednim dobro struktuiranim i responsive sajtom i koji sadrži sve ono što je potrebno za izvršavanje internet prodaje.

Cena Internet prodavnice START je prilično niska zbog činjenice što dobijate osnovnu verziju sistema, bez naše intervencije na promeni dizajna, izgradnje banera, kategorija, raznih filtera, atributa itd. To je nešto što Vi sami treba da uradite. Da ne mislite da ćete biti prepušteni sami sebi, mi smo se potrudili i pripremili uputstva i video klipove koji će Vam sigurno pomoći da se naučite.

Ako ste kojim slučajem već radili u takvoj administraciji, koja je standardna i gotovo identična sa svim internet prodavnicama, onda nećete imati nikakvih problema.

U slučaju da se prvi put susrećete sa takvom administracijom, budite sigurni da ćemo dati sve od sebe da Vam pomognemo, kao i da ćemo Vam pokazati uživo putem Teamviewer (1 sat) kako se šta radi u administraciji.

Administracija sajta je prilagođena svakom vidu trgovine. Svi podaci se čuvaju i pokazuju u svakom momentu sve ono što se dešava na Vašoj online prodavnici. Statistika je dostupna direktno na panelu, kao i sve drugo koje može da Vas zanima.

Internet Prodavnica START

39000din bez PDV
  • Osnovni dizajn (Responsive)
  • Neograničen broj artikala
  • Neograničen broj kategorija
  • Promocije i Količinski popusti
  • Filteri i Atributi

Drugi Paketi za Internet Prodavnicu

Pogledajte i ostale pakete Internet prodavnice koje predlažemo. Oni su napravljeni kako bi svako mogao da pronađe ono što mu najviše odgovara, kao i da mu je cena odgovarajuća. Ako ne nađete ono što Vama treba, nemojte zaboraviti da mi radimo i individualne sisteme i u svakom momentu možete da nas kontaktirate sa Vašom idejom i zahtevom.

Internet Prodavnice BIZNIS

59000din bez PDV

Internet Prodavnice SUPER

89000din bez PDV

Pošaljite upit

Izaberite paket (obavezno) STARTBIZNISSUPER

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Dodatna informacija

Poruka