Izrada One-Page Web Sajta

Početna » Izrada sajta » Izrada Standardnih sajtova » Izrada One-Page Web Sajta
Izrada One-Page Web Sajta 2018-11-01T23:42:09+00:00

Izrada One-Page Web Sajta od WebniMe

Kome je potrebna izrada One-Page web sajta?

Izrada One-page sajta

Izrada One-page sajta

One-page sajt može sadržati važne informacije o proizvodu, brendu ili usluzi. Ovakav sajt ima dinamički izgled i može sadržati i navigaciju, ali se ceo njegov sadržaj nalazi na jednoj stranici.

Mnoge kompanije koriste One-page sajtove za prevod glavnih i najvažnijih informacija o uslugama i proizvodima koje nude. Nakon izrade sajta, instaliraju se na pod-domen njihovog postojećeg sajta i to izgleda ovako:

en.website-name.com

Eto jedan primer one-page sajta >>> Ovde

Korišćenje One-page sajta je veoma efikasno. Njihova izrada nije skupa i lako se održava. Svi vidovi informacija mogu biti objavljeni – video, slike, baneri, slajdovi, plaćeni oglasi i slično.

Svaki naš sajt je posebno prilagođen za otvaranje na svim mobilnim uređajima (imaju promenljiv dizajn) i optimizovan kodom (ALT i meta tagovima, H-naslovima, mapom sajta, robots.txt, itd).

one page web design

one page web design

Cena izrade One-page sajta

Cena za izradu One-page sajta je 15000 din bez PDV-a, koja uključuje standardni paket bez dodataka. Sav tekst, slike i video snimci se obezbeđuju od strane klijenta. Ako želite, možemo dodati dodatne module, funkcije i dodatke koji podižu cenu, ali sve zavisi od Vas.

Za više informacija nas kontaktirajte.