Izrada portala za automobile

Početna » Izrada sajta » Izrada Web Portala » Izrada portala za automobile
Izrada portala za automobile 2018-11-01T23:51:09+00:00

Izrada portala za automobile

Изработка на сайт за Автомобили

Možemo da napravimo portal za automobile kao što je Polovniautomobili.com ili bilo koji drugi sajt u svetu. Ovakvi portali nude korisnicima različite filtere pretrage: marka, model, godina proizvodnje, itd. Svi filteri su po želji klijenta, tj. Vi odlučujete koji kriterijumi mogu da postoje u pretrazi.

Sistem nudi mogućnosti registracije auto kuća i dilera. Ovo se, takođe, odnosi na prodavce rezervnih delova, koji žele VIP objave. Ne pravimo samo običan portal, već način da još više zaradite.

Ista ponuda važi i za firme koje se bave prodajom i iznajmljivanjem automobila, kojima treba interaktivan, dinamičan i fleksibilan web sajt.

U vezi sa cenom izrade portala za automobile, najbolje je da nas posetite i da se dogovorimo u vezi Vaših zahteva. Konsultovaćemo se, odraditi nekoliko rešenja, i u roku od jednog dana Vam poslati ponudu na e-mail.

Važno je imati na umu da svaki sajt koji uradimo ima Responive Design, tj. prilagodljiv je na mobilnom telefonu. Sajt takođe ima i Sitemap.xml i robots.txt, koje zahtevaju Google i ostali vodeći pretraživači, povezani sa SEO optimizacijom sajta.

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka

Posetite nas