Izrada portala za deljenje video snimaka

Početna » Izrada sajta » Izrada Web Portala » Izrada portala za deljenje video snimaka
Izrada portala za deljenje video snimaka 2018-11-02T00:02:54+00:00

Izrada portala za deljenje video snimaka

Video portal

Video portal

 

Predlažemo Vam portal za deljenje video snimaka, kao što su youtube, vbox7, voyo i dr. Njihova svrha je da informišu, obrazuju i zabavljaju ljude u slobodno vreme.

Nudimo Vam veoma kvalitetnu izradu, optimizaciju i podršku sajta. Takođe, dogovaramo se oko svih uslova i vremena za koje će se završiti dogovoreno. Definišemo broj stranica, pretaživač, plejer, kategorije i potkategorije, i sve to u pisanoj formi. U sve ovo, uključena je mogućnost komentarisanja i ocenjivanja sadržaja, kao i brisanje svega neprikladnog ili suvišnog.

Datoteke koje imaju video format možete dodavati direktno na sajt, bez posredovanja neke od platformi za menjanje formata. Objavljujete ono što želite, ali sve u skaldu sa sadržajem i cenzurisanjem prema zakonu naše države. Ključan faktor je hosting prostor, kod kojeg se mora voditi računa da bude dovoljnog kapaciteta.

Plejer pruža mogućnost besprekornog pregleda/preslušavanja izabranog snimka, nezavisno od njegovog tehničkog formata (mp4, full HD i dr.).

Šabloni koje koristimo pri izradi sajta su veoma podržani od strane pretraživača, što im daje prednost u odnosu na ostale. U njih može da se doda admin panel, pomoću kojeg se upravljanje sajtom vrši veoma jednostavno, a neka izmena u skladu sa Vašim željama.

Za više informacija nas pozovite ili posetite. U najkraćem roku ćete dobiti potpun odgovor, sa svim mogućim rešenjima!

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka