Izrada portala za hotele

Početna » Izrada sajta » Izrada Web Portala » Izrada portala za hotele
Izrada portala za hotele 2018-11-01T23:53:42+00:00

Izrada portala za hotele

Pri izradi ovakvog sajta, sadržaj i strukturu nam Vi dajete, a sve ostalo je na nama. Ako imate model sajta koji Vam se posebno dopada, možemo uraditi sličan njemu, sa informacijama o Vašim ponudama, uslugama i oglasima. Sve što treba da uradite je da se povežete sa nama putem kontakt forme. Odmah počinjemo da razmatramo sve detalje, koji su potrebni za pravilno funkcionisanje sajta. Naravno, ne treba da budete u ovoj materiji do detalja, zato smo mi tu.

Evo primera kakav bi bio jedan ovakav sajt za hotele:

Kategorije „O nama“/“Početna“, u kojima se predstavljate i navodite zašto baš za Vas da se odluče klijenti. Kategorije mogu da sadrže bezbroj kategorija ili da ne sadrže ni jednu. Možete da dodate potkategorije o svom timu, zabavi u hotelu, konferencije u sali, igraonice, procedure, itd.

Druga kategorija može biti „Galerija“ sa profesionalnim slikama, koje su lice Vas i Vašeg objekta. Ne zaboravite da ljudi veruju dvema stvarima – komentarima i fotografijama. Možete dodati kategorije „Cene“, ,‚Kontakt“, „Forum“ i dr.

сайт за Хотел

Naš, a i prioritet srpskih rukovodilaca za poslovanja, je upravo izrada sajtova za hotele. Da li zato što je veliki deo BDP upravo podržan od strane tercijarnog sektora ili zato što ove aktivnosti imaju za cilj razvoj turizma u zemlji, nije nam poznato. Broj hotela, koji su razvijeni i postali veoma atraktivni kako za domaće, tako i za strane turiste, nije poznat. Ali čvrsto verujemo u to da su se svi menadžeri, koji odgovaraju za desetine zaposlenih, njihovu egzistenciju i ,,ime“ hotela, pobrinuli i da njihov objekat ima veoma reprezentativan sajt.

Nijedna delatnost u današnje vreme nije prezentovana ako nema sajt, blog, online prodavnicu ili neki drugi vid platforme. Nije moguć ni razvoj turizma ili turističkih objekata, ako nemaju neku stabilnu osnovu. Ta osnova je upravo izrada kvalitetnog sajta, i to nije samo naše mišljenje, nego stav klijenata iz celog sveta. Sve što želite da bude prikazano – biće na Vašim stranicama. Sve što želite da bude sakriveno – biće daleko javnosti.

Predlažemo Vam različite module, oblike, funkcije… Detaljnije informacije možete dobiti ako nas kontaktirate i verujete našim znanjima i umećima.

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Poruka