O Nama – Webnime LTD

Početna » O Nama – Webnime LTD
O Nama – Webnime LTD 2020-02-27T11:43:45+00:00

O NAMA

Ukratko o nama 🙂

Pre dosta godina, dvojica prijatelja rešavaju da pokrenu jednu agenciju koja se bavi marketingom. Jedan je bio preterano fasciniran web sajtovima i svemu onome što se radi online, a drugi je bio već dokazani doktor u offline marketinškoj disciplini. Jedan bio Srbin, a jedan Bugarin. Posle nekoliko godina i uspešnog izrastanja u jedan veoma značajan faktor u online i offline marketing branši, dogovorili su se da fizički i pravno odvoje ove dve delatnosti. Tako su nastala dva brenda CROPS i WEBNIME. Oni i dan danas saradjuju veoma tesno i zajednički uslužuju klijente iz raznih zemalja. Ot tada, pa sve do danas, osnivač Webnime firme po imenu Zoran, zadobio je poverenje velikog broja klijenata i uspešno je proširio svoj biznis. U Bugarskoj postoje dve kancelarije (Sofija i Varna), u Srbiji

(Beograd) imamo svoje predstavnike koji čine isključivo članovi familije, koji će ovu delatnost i naslediti. Tokom svih godina rada, dobijenog iskustva u programiranju i SEO optimizaciji, kao i Internet marketinga u celosti, Webnime je okupio ekipu koja može da odgovori svakom izazovu.

WEBNIME je u Srbiji nova agencija za internet marketing i izradu web aplikacija. Iako nova, ona itekako ima iskustva i portfolio sa nekoliko srpskih sajtova koji zauzimaju prva mesta u Google pretraživaču po najkonkurentnijim ključnim rečima. To nam daje za pravo da kažemo da smo mi ti koji Vama trebaju i da ćemo sigurno opravdati Vaše poverenje.

A sada malo oficijalno predstavljanje:

WEBNIME je web agencija za pružanje kompletne usluge u oblasti digitalnog marketinga. Mi razvijamo efikasne strategije za pojedince i kompanije sa perspektivnim razmišljanjem. U radu težimo da održimo odnose zasnovane na transparentnosti, dugoročnosti, uzajamnom poverenju, kako sa našim zaposlenima, tako i sa našim klijenatima i partnerima.

Sa timom profesionalaca, naša firma dostiže ciljeve brzo, lako i profesionalno. Kao agencija za kompletnu web uslugu, kombinujemo kreativne ideje, znanje i iskustvo, kako bismo svojim klijentima pružili vidljive rezultate.  Pomažemo u izgradnji i utvrđivanju Brenda svake kompanije koja želi da je konkurentna na online prostranstvu, profesionalno uveravajući posetioce da je određena usluga ili proizvod baš ono što im treba.

Naše bogato iskustvo u oblasti web dizajna, SEO optimizacije i Internet Marketinga je ključ za razvoj i uspeh određenog projekta. Na taj način naši klijenti ne dobijaju samo mnogo novih klijenata, oni dobijaju mnogo više: dobijaju dugoročne partnere.

Upoznajte se sa našim OSNOVNIM timom u Srbiji 😀

Tamara
TamaraZadužena za kontakt i sva pitanja!
Zoran
Zoran
Petja
Petja

Mesto, gde ideje postaju stvarnost – WebniMe Kancelarija!

Naša agencija je mesto, na kojem stvaramo i izrađujemo nove koncepcije i rešenja. Volimo našu profesiju i zbog toga smo se postarali da napravimo pun komfor na radnom mestu, kako za naše zaposlene, tako i za naše klijente. Dođite i Vi kod nas na jednu kaficu! Očekujemo Vas!

Naša adresa: Pančićeva 18, Stari grad, Beograd
Telefon: +381 616 531 969
Telefon/Viber: +359 886 888 617
Email: office@webnime.rs

www.webnime.rs

USKORO na novoj adresi!

Ukratko

Još davne 1998. godine, postavljeni su temelji svega onog što se danas radi u našoj web agenciji WebniMe! Godinama stečeno bogato iskustvo, koje se uspešno implementira u svaki projekat.

Želja nam je da omogućimo firmama ili pojedincima da komuniciraju, uslužuju, saslušaju i razumeju svoje klijente na jedan potpuno nov, interaktivan način! Kanali za komunikaciju su se uveličali, a internet je postao nezaobilan deo današnjeg poslovanja.

Cilj nam je svakako da produžimo da se razvijamo, proširujući znanje i iskustvo u sferi SEO optimizacije i Internet marketinga!

Uskoro ćemo navršiti punih 20 godina profesionalnog rada na polju Izrade web sajta i približno 16 godina profesionalnog rada na SEO optimizaciji sajta.

Dobri smo u

SEO/INTERNET MATKETING/SOCIJALNE MREŽE
HTML/HTML5/CSS/PHP/JS/AJAX/MySQL/CODEIGNITER/LARAVEL/YII
Graphic Design/Adobe/Corel/ 100%
WordPress/Joomla/Opencart/Magento/Prestashop/ 100%