Izrada reklamnih GIF fajlova i Video klipova

Početna » Izrada reklamnih GIF fajlova i Video klipova
Izrada reklamnih GIF fajlova i Video klipova 2018-11-02T00:34:27+00:00

IZRADA REKLAMNIH GIF FAJLOVA I VIDEO KLIPOVA

Ako ste u potrazi za novim marketinškim strategijama u cilju što boljeg pozicioniranja Vašeg biznisa, ako želite unaprediti Vaš brend ili dopreti do ciljne publike, video je idealno sredstvo komunikacije za Vas!

U GIF formatu ili u obliku složenijih animacija, video je moćno i prepoznatljivo komunikacijsko oružje koje će Vas učiniti različitim od drugih!

Animacije danas zauzimaju istaknuto mesto na društvenim mrežama. Mnogi brendovi ih koriste da bi potvrdili svoj identitet te ih sve češće možemo videti u elektronskoj pošti, na YouTube-u kao i na društvenim mrežama. GIF-ovi i video klipovi učiniće Vašu komunikaciju dinamičnijom i uneti dašak novine. Usudite se biti drugačiji!

Webnime.Rs Vam nudi različite formule za realizaciju Vašeg video oglašavanja, a cene se razlikuju u zavisnosti od izabrane usluge. Naš tim stručnjaka za Vas će kreirati personalizovani video klip. Nema potrebe da razmišljate o detaljima, mi ćemo se pobrinuti za sve!

GIF: ORIGINALNA PREZENTACIJA VAŠEG BIZNISA!

GIF je kratki video format kod kojeg se pokreti ponavljaju, nastao na osnovu serije slika koja prate jedna drugu kako bi se komponovala animacija.  Na primer, stranice knjige koje se okreću, vetar koji duva u kosi, kretanje stopala, kašika koja meša kafu, itd. GIF predstavlja savršen promotivni alat za Vaš brend. Kroz ponavljanje ideje ili poruke koju želite poslati, on momentalno privlači pažnju klijenta. Postao je veoma popularan način komunikacije što su mnoge kompanije već shvatile i počele ga primenjivati u svojoj marketinškoj strategiji. Upotreba GIF-ova je najočiglednija na društvenim mrežama, a sve češće ih srećemo i u elektronskoj pošti. Uz pomoć GIF-a, na zabavan način možete promovisati svoje proizvode ili usluge!

izrada gif

Poručite još danas Vaš GIF!

VIDEO: BUDUĆNOST MARKETINGA

Video je budućnost! Video marketing je visoko efikasan alat za komunikaciju jer se savršeno prilagođava korisnicima koji u velikom procentu (njih čak 80%) preferiraju gledanje videa umesto čitanja članka. Video marketing je neizostavan deo Vaše strategije digitalnog marketinga jer povećava Vašu vidljivost i doprinosi jačanju SEO optimizacije. Video animacija predstavlja proizvod ili uslugu za samo nekoliko sekundi. Ona efikasno ilustruje ideju koja bi zahtevala previše slika ili reči, a takođe povećava i angažovanost korisnika. Mogućnosti video animacije u cilju povećanja vidljivost Vaše kompanije na internetu su ogromne jer svojim originalnim sadržajem privlače pažnju ogromnog broja korisnika.

Da biste unapredili svoje poslovanje, video animacija je savršen izbor za Vas. Dinamičan i zabavan, video klip će mnogo brže i lakše dopreti do potencijalnih klijenata. Privucite pažnju novih potrošača tako što ćete predstaviti Vaše proizvode i usluge na originalan način! Prikažite Vaše video oglase na popularnim medijima kao što su YouTube i Facebook.

Takođe, video klipovi se sve više gledaju i na mobilnim uređajima. U proseku, ljudi gledaju 100 miliona sati videa na Facebook-u svaki dan. Procenjuje se da će do 2020. godine mobilna reprodukcija videa iznositi 75% ukupnog mobilnog prenosa podataka. Zato je za Vas od suštinskog značaja da Vašu marketinšku kampanju prilagodite ovom trendu i kreirate sadržaje koji su prilagođenisvim vrstama mobilnih uređaja kako biste efikasno dospeli do Vaše ciljne publike, na mestu gde provodi najviše vremena.

Ako želite lansirati novi proizvod, objaviti promociju ili nagradnu igru, Vaše šanse su mnogo veće ako imate GIF ili video animaciju umesto statičke slike! Webnime.RS koncipira poruke koja će se emitovati, vrši izbor medija, definiše ciljnu publiku i vrši uslugu realizacije video klipa.

Kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja i rešili sve Vaše nedoumice, ne oklevajte da nas kontaktirate! Za Vas kreiramo profesionalne i originalne video klipove po konkurentnim cenama!

Da li ste spremni ste da kreirate video klip ili GIF za promociju Vašeg biznisa? Verujte nam, ovo će biti Vaš najbolji reklamni potez za budućnost!