Početna » SEO Usluge
SEO Usluge 2018-11-01T23:18:18+00:00
seo usluge

seo usluge

SEO Usluge

SEO usluge koje mi predlažemo mogu pomoći svakom sajtu da se popne na visoko mesto u pretragama u Google pretraživaču. Mi možemo da Vam predložimo kako individualne pakete za određene elemente na sajtu, tako i kompletnu SEO optimizaciju.

Garantujemo, da tehnike koje koristimo u našim SEO uslugama pospešuju vidljivost sajta na internetu i značajno uveličavaju šansu za visok Page Rank. Važno je da napomenemo da mi NE prilažemo takozvane Black Hat SEO tehnike, koje mogu da dovedu do teških sankcija od Google i drugih pretraživača. Ono što nas odlikuje je dobra analiza i pažljivo izrađen plan za svaki projekat individualno.

Cene za različite SEO usluge variraju, jer su same po sebi različite, kao i što je svaki projekat sam po sebi različit od drugih. One mogu biti jednokratne i na mesečnom nivou. Trudimo se da predložimo najbolje uslove, koji perfektno odgovaraju Vašim potrebama i Vašem biznisu.

Sve naše SEO usluge se izvršavaju po poslednjim promenama koje internet pretraživači nalažu. Više informacija o SEO uslugama koje mi predlažemo, možete pronaći na našem sajtu.

Naše SEO Usluge

SEO Konsultacija

Uspeh je 90% pravih saveta i 10% poverenje. Usluga koju nudimo će Vam razjasniti sve ono što Vas muči!

SEO Analiza

Predlažemo punu analizu Vašeg sajta i otkrivanje grešaka tokom njegove optimizacije.

Optimizacija sajta

Iskoristite prednost naših SEO paketa i uveličajte trafik ka Vašem sajtu.

Izgradnja Linkova

Mi ćemo izgraditi kvalitetne i relevantne linkove na i ka Vašem sajtu.

Ključne reči i fraze

Prvi i osnovni korak ka izgradnji sadržaja na Vašem sajtu za dobru SEO optimizaciju.

Local SEO

Local SEO ili takozvana Lokalna optimizacija je odličan način da privučete još više klijenata.

SEO kopirajting

Dobar, kvalitetan i originalan sadržaj na jednom sajtu sadrži 80% uspeha za SEO optimizaciju.

Mobilna SEO optimizacija

U XXI optimizacija za mobilne uredjaje je obavezan proces za svaki sajt.

Mobile SEO

In the XXI century mobile optimization is a mandatory process of optimization of any website.

Internet reklama, Socijalne mreže i Online Reputacija

Internet marketing

Pay Per Click reklama

E-mail marketing

Upravljanje Online Reputacijom

Online Reputation Management (ORM)

Online Reputation Management (ORM) – Full services!

Google Plus

Google Plus

Šta je SEO?

SEO usluge od WebniMe

Bukvalno prevedeno, SEO znači optimizacija internet pretraživača, ali u praksi je skup aktivnosti koje pomažu pretraživačima da lako otkrivaju, ocene i rangiraju Vaš sajt. SEO je proces koji može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od toga kako je optimiziran sajt, kakva je online konkurancija, stepen konkurentnosti ključnih reči i drugih faktora.


Optimizacija sajta za Google

Mogućnosti koje SEO pruža

Pri prosečno 24 milijardi pretraga dnevno i ogromnom potencijalu koje imaju socijalne mreže, mogućnosti SEO su neograničene. U našim krugovima je popularan sledeći izraz:

„Dobro izgrađen i struktuiran sajt i dobra ideja, mogu Vas pretvoriti u milionera“

Bila bi sramota da se ne iskoriste sve ove mogućnosti. SEO usluge pomažu da preobrazite jedan web sajt u realan izvor prihoda. Zaradićete preko novih klijenata, partnera, a zašto da ne i preko reklamodavaca. Ako ne odreagujete brzo, ostavljate potencijalnih hiljadu klijenata da odu kod Vaše konkurencije.

SEO usluge, koncentrisane za Google

Naravno da Google nije jedinstven internet pretraživač, ali je sigurno najpopularniji u Srbiji. Zato i sve naše usluge koje pružamo su više okrenute ka Google algoritmima, nego ka drugim pretraživačima. Na taj način budite sigurni da su naše usluge tačno ono što Vam treba i u svakom momentu možete biti sigurni da radimo po svim novim Google pravilima.

Ostale SEO usluge

Nudimo sve vrste SEO usluga, čak i one koje nisu navedene na sajtu. To su sve druge dozvoljene tehnike i radnje koje se obavljaju u cilju dobre SEO optimizacije, kako sadržaja tako i programnog koda i dizajna. Za Više informacija, kontaktirajte nas.

Zašto da izaberete nas?

  • 100% Vam garantujemo, da ćete sa našim SEO uslugama poboljšati pozicije u Google pretragama.
  • Za svaku izvršenu SEO uslugu, mi ćemo Vam izraditi pismenu analizu sa pokazateljima.
  • Osim standardnih cena za SEO usluge, nudimo i individualne pakete.
  • Sve naše SEO usluge se izvršavaju na pravilan i dozvoljen od Google-a način.
  • Ako Vaša konkurencija može biti na 1. stranici na Google-u, zašto ne biste bili i Vi?

Recenzije

Kao Vaš klijent sam mnogo zadovoljan poslom koji ste uradili na našim sajtovima. Sve ono što smo tražili od vas ste ispunili. Preporučujem vaše usluge svima! Bravo!

Dejan Zilbehari, Futrix
onlinenamestaj.rs je sve ono što smo hteli. Perfektan dizajn, funkcionalnost na njemu i mnogo posetilaca. Bez konkurencije ste i ostajemo i dalje sa vama. Želim Vam još puno uspešnih projekata.
Nenad Dtojanović, Online Nameštaj

Uradili ste za nas 14 sajtova. Mi smo postali vodeća marketing agencija u Bugarskoj, a vi vodeća digitalna agencija. Izrasli smo zajedno! Već 7 godina u kontinuitetu održavate naše sajtove na vodećim pozicijama i zahvaljujući vama, imamo hiljade klijenata. Iz sveg srca vam želim uspeh i u Srbiji, kao što ga imate i u Bugarskoj!

Krum Petkov, Crops.bg

Interesantne publikacije

Brendiranje ili e-reputacija, strategija za privlačenje kupaca

avgust 6th, 2018|

Brendiranje ili e-reputacija, borba za privlačenje kupaca Svi znamo šta je reputacija, ali da li znate da Vaš brend mora imati izgrađenu reputaciju na internetu kako bi privukao kupce i da Vam upravo e-reputacija može [...]

Brzina učitavanja Vašeg web sajta direktno utiče na Vaš SEO

jul 30th, 2018|

Brzina učitavanja Vašeg web sajta direktno utiče na Vaš SEO Direktno i indirektno, performanse web sajta imaju nesporan uticaj na SEO. Brzina učitavanja ima dvostruki uticaj na Vaš uspeh na internetu, brza stranica za učitavanje [...]