Početna » SEO Usluge » Internet Marketing » Content Marketing – Marketing sadržajem
Content Marketing – Marketing sadržajem 2018-11-01T23:27:51+00:00

Marketing Sadržajem – Content Marketing

Marketing Sadržajem

Marketing Sadržajem

Zašto Vam je potreban Marketing sadržajem?

Marketing sadržajem je jedini način na koji možete dovesti stvarne posetioce na Vaš sajt, bez plaćanja za njih, kao što je to slučaj sa Pay per click reklamama. Ono što Vam je potrebno je dugoročna strategija Marketinga sadržajem, kao i ciljanje prave publike i odgovarajućih ključnih reči. Rezultat – Rast stalnih posetilaca.

Želite li i Vi da vidite stalan rast saobraćaja ka Vašem sajtu?

Dopustite da Vam mi pomognemo!

Mi smo grupa eksperata u kreiranju i realizaciji svih vrsta marketinških strategija i kampanja.

Content Marketing Strategija

Šta je ono što je važno pri Marketingu sadržajem?

Visoko ocenjen i vredan sadržaj

Sadržaj koji odgovara opisu ili onaj koji pruža korisne informacije posetiocima, može pomoći u povećavanju posetilaca na Vašem sajtu i penjaju ka višim pozicijama u pretraživačima.

Pomoć za potrošače

Ovo mogu biti e-knjige, „How to“ informacije, audio i video tutorijali, istraživačke publikacije, zanimljiva infografika ili bilo šta drugo što može da pomogne potrošačima.

Korisnici koji privlače druge korisnike

Ništa ne privlači jednog korisnika kao drugi korisnik. Ovo je posebno tačno kada je reč o online informacijama. Originalan, visoko kvalitetan i koristan sadržaj može privući pravu publiku, dok god se deli među običnim korisnicima. Tako će neminovno privući pažnju drugih.

Nadogradnja autoriteta sajta

Veliki sadržaj, više tekstova i veliki broj stranica je ono što pomaže Vašem sajtu da bude više autoritativan. Tako će biti lakše da se indeksira i objavljeni članci će ići ka višim pozicijama.

Ciljanje prave grupe korisnika

To je ključ svake uspešne marketinške strategije.
Marketing sadržajem je odličan pristup ka izgradnji prave publike za vaš brend na svim društvenim mrežama. Posmatrajte ovu publiku kao dugoročnu prednost nad drugima. Što duže nudite novi sadržaj internet korisnicima, to više raste broj ljudi koji će ostati veran, pa će se čak zalagati za vaš brend.

Prednost nad konkurencijom

Zar ne mislite da je krajnje vreme da krenete napred i posmatrate konkurente u retrovizoru? Pravilno sprovedenom strategijom, kao i dobro isplaniranim sadržajem možete da izgradite održivu prednost nad konkurentima, a to je ono za šta se svaka kompanja zalaže, da izgradi imidž za svoj sopstveni brend. U kombinaciji sa kompletno struktuiranom SEO optimizacijom, Marketing sadržajem dobija punu moć i vetar u leđa!

Webnime Content Marketing

Marketing sadržajem koji mi predlažemo, može Vam pomoći da povećate saobraćaj na Vašem sajtu, a glavni zadaci sa kojima se suočavamo su:

  • Izbor niše ključnih reči i fraza;
  • Jasno definisana ciljna grupa;
  • Analiza konkurencije za ključne reči koje izaberemo;
  • Stalan protok optimizovanih publikacija;
  • Kvalitetan sadržaj koji uključuje infografiku, vodiče, video, itd…

Nemojte oklevati da nas kontaktirate i da zajedno izgradimo uspešnu marketinšku strategiju za Vaš brend ili proizvod. Cena – po dogovoru.