Početna » SEO Usluge » Optimizacija sajta
Optimizacija sajta 2018-11-01T23:21:27+00:00

SEO optimizacija sajta od Webnime!

seo optimizacija

SEO optimizacija sajta predstavlja poboljšanje koda i kompletnog sadržaja na sajtu, kao i pravilno struktuiranje za bolje pozicioniranje u web pretraživačima, kao što su Google, Bing, Yahoo, Yandex. Bolje pozicije označavaju više saobraćaja / poseta na sajtu, više klijenata, a samim tim i više prodaje. U današnje vreme nije dovoljno da imate jedan lep i moderan sajt, jer bez pravilne SEO Optimizacije, on je totalno promašena investicija!

SEO Optimizacija sajta se neretko podcenjuje u našoj zemlji. Još uvek nije dovoljno objašnjena potreba za dobrom optimizacijom svakog sajta i velikom broju vlasnika internet sajtova se čini da je cena te usluge prevelika. Sa jedne strane, to je i razumljivo, jer u ovoj branši ima i te kako mnogo ljudi koji se predstavljaju za SEO specijaliste, a da to nisu. Neretko nanose štetu svojim klijentima neznanjem ili nedovoljnim poznavanjem ovog posla. Ima i onih koji svoje poznavanje ove vrste posla dele po raznoraznim forumima, praveći još veću zabludu ljudima koji su u ovom poslu novi ili onima koji traže istinitu uslugu. Bukvalan prevod sa nekih stranih blogova, nekih vajnih specijalista, valjda samo zato što pišu na fluent engleskom jeziku, ne čini ništa dobro nikome. Dugometražno objašnjavanje različitih dozvoljenih i nedozvoljenih tehnika u SEO industriji dovodi do još veće konfuzije. Ja se lično ne bih doverio nekome koji kaže, mi radimo samo White SEO! Zašto? Pa zato što ni u životu nije sve crno i belo, nego postoje mnoge nijanse! Ima mnogo stvari koje je Google tobože označio kao zabranjene, ali u praksi to nije tako. Kreativnost i testiranje različitih metoda je ono što razlikuje SEO optimizatore u ovoj našoj branši. SEO optimizacija sajta je mukotrpan posao kombinovan sa iskustvom i znanjem. Da nije tako, Google se ne bi interesovao za SEO inovatore, jer na taj način traži svoje proposte. Jedan od njih je i autor ovog teksta 🙂

Sa druge strane, vlasnici web sajtova treba da znaju da je SEO optimizacija nešto najvažnije u današnjem svetu biznisa. To je investicija koja ne može biti zanemarena, mora biti predviđena budžetom i koja svakako mora biti isplativa. Return on Investment (ROI) je svakako nešto o čemu Vam mora govoriti jedan SEO specijalista. Odabir SEO firme koja će tu investiciju isplatiti i mnogokratno uvećati je veoma važan. Mi Vas savetujemo da kontaktirate više SEO firmi koje imaju portfolio i dobre uspehe na prethodnim projektima. Mi svakako možemo pokazati naš portfolio kada je reč o SEO optimizaciji, ne samo u Srbiji, već i u Bugarskoj, Velikoj Britaniji, Americi, Grčkoj i Francuskoj.

SEO optimizacija nije jednokratna usluga i ne pravi se za jedan dan, nedelju ili mesec. Ona se radi u etapama i može se podeliti u tri osnovne grupe – SEO on-page, SEO off-page i internet marketing.

Tu možemo nabrojati neke od obaveznih elemenata:

 • Optimizacija sajta Beograd od www.webnime.com

  Optimizacija sajta

  SEO konsultacija;

 • Poboljšanje koda i strukture sajta;
 • Izrada XML Sitemap i robots.txt faila, ako ih nema;
 • Čišćenje greški i „Mrtvih stranica“;
 • Izrada friendly URL adresa;
 • Optimizacija tekstova i slika;
 • Popravljanje i čišćenje sakrivenog, dupliranog i kopiranog sadržaja;
 • Izrada link building profila;
 • Lokalna optimizacija sajta (NAP i My business page);
 • Mobilna optimizacija sajta (Responsive design, Mobile Sitemap);
 • Promotiranje sajta na socijalnim mrežama – Facebook, Twitter, G+, LinkedIn, Instagram

100% garantujemo, da dobro optmiziran sajt, može doneti veliki uspeh u Vašem poslu.

Paketi i cene SEO optimizacije od WebniMe

Kada se zauzmemo za nov projekat mi obraćamo pažnju na svaki detalj. Stremimo se da pripremimo sajt na taj način da je apsolutno konkurentan svakom dobro optimiziranom sajtu online, po svim parametrima.

SEO Optimizacija je dug proces, koji praktično nema kraja. Danas možete biti na prvoj i već sledeći mesec da padnete na drugu stranicu ako nemate dobru i konstantnu optimizaciju. Zbog toga KONTAKTIRAJTE NAS i mi ćemo Vam napraviti najbolju ponudu.

Zatražite ponudu za SEO za Vaš sajt!

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Telefon

Predmet

Poruka

Individualan SEO paket

Imate web sajt koji nije optimiziran i želite da Vam mi optimiziramo sajt?

Ne znate šta treba da se uradi na njemu ili kako da nas pitate?

Jednostavno popunite formu za kontakt pored i opišite nam ukratko šta su Vam ciljevi, koja je osnovna ključna reč i njene fraze ako želite, pošaljite i Vaš URL.

Mi ćemo Vas u roku od 24 časa kontaktirati sa svim predlozima i ponudom. Za tih 24 časa ćemo napraviti kratku analizu i dobiti orijentacione pokazatelje o tome šta je neophodno da se uradi da biste poboljšali pozicije u Google pretragama. Očekujemo Vas!