Početna » SEO Usluge » SEO Kopirajting usluge
SEO Kopirajting usluge 2018-11-01T23:23:23+00:00

SEO Kopirajting Usluge

SEO Kopirajting

SEO Kopirajting

SEO kopirajting je tehnika pisanja tekstova na takav način da će biti dobro indeksirani od internet pretraživača i nagradjeni dobrim pozicijama u njima. Mnogo je važno poznavanje algoritma pretraživača i da ti tekstovi nisu kopirani sa nekog drugog sajta (moraju biti jedinstvani). Osim toga da budu prihvatljivi za internet pretraživače, tekstovi moraju biti i privlačni i zanimljivi za posetioce. Rečenice moraju biti kratke i jasne, jer se i to računa u algoritmu. Prvi rezultati u Google pretraživaču su obično stranice napisane od SEO kopirajtera ili čoveka koji mnogo dobro poznaje temu o kojoj piše.

SEO kopirajting se preporučuje svim sajtovima, po svakoj temi i delatnosti. Iskusan SEO kopirajter zna veoma dobro kako da održi interesovanje onog koji čita i uspešno prezentuje uslugu ili proizvod. Neretko čitaoca pretvori u klijenta. Upravo zbog toga, SEO kopirajter je veoma važan za svaki sajt.

Jedan dobar SEO Kopirajter treba uvek da ima jasno određenu strategiju, koja je usmerena ka određenoj i ciljanoj grupi, jer na taj način lakše postiže određene ciljeve. Dobro osmišljena marketing strategija i pisanje teksta sa veoma jasnim porukama je moćno oružije u online biznisu, protiv koga jednostavno nema odbrane. Sa pravilnim porukama i sadržajem, plasiranim na pravo mesto i prezentovanim na pravi način, klijenti su sigurni, a samim tim i zarada.

Želite li da Vas primete?

A znate li da je prvi utisak i najvažniji?

Upravo zbog toga i treba u prvih nekoliko sekundi da zainteresujete čitaoca i naterate ga da zapamti to što je pročitao.

A znate li, da je ono što mi mnogo dobro radimo, upravo SEO Kopirajting.“

Eto, sada nećete to zaboraviti, zar ne?

Mi pravimo proučen i ciljan sadržaj, sa jasnim porukama. Svakako Vam možemo pomoći da privučete još više klijenata i poboljšate online pozicije.

А Vi, šta ćete za to vreme raditi?

Opustite se i očekujte prihode .

Tokom SEO kopirajtinga se koriste različite metode i tehnike, koje se baziraju na tačno određenim ključnim rečima i frazama, koje se ne vide samo od čitaoca, nego i od internet pretraživača. Originalnost sadržaja, njegova dužina, korišćenje ključnih reči su veoma važni faktori.

Cena SEO kopirajting usluge

Cena za običan tekst je 600 din. Tekst sadrži od 300 do 400 reči.

Cena za SEO optimiziran tekst je 1500 din. Taj tekst je kompletno optimiziran za ključnu reč koju želite. Takodje se optimizira naslov, linkovi, H-tagovi i drugi elementi koji su obavezni. Tekst je do 400 reči.

Za više informacija, kontaktirajte nas.

Običan tekst

600din
  • minimum 300 reči

Optimiziran tekst

1500din
  • minimum 300 reči

Važno!

  1. U jednom tekstu se optimizira samo jedna ključna reč.
  2. Ne pišemo tekstove za sajtove koji imaju sumnjivu i zabranjenu delatnost.
  3. Optimiziran tekst ne znači i optimiziran sajt. Da jedan tekst mogao da se nađe na prvoj stranici u Google, mora i sajt da bude optimiziran. Detaljnije za SEO optimizaciju >>>

Šta je potrebno od Vas?

Od Vas nam treba da nam pošaljete željenu ključnu reč ili frazu.

Ako želite da Vam mi publikujemo tekst na Vašem sajtu, onda ćete morati da nam date dostup do admin panela.

Zašto da se odlučite za našeg SEO Kopirajtera ?

SEO KOPIRAJTING

Najviše zbog toga jer ćete uštedeti i na vremenu i u novcu. Za nas nema velikih ili malih klijenata. Prema svakom zadatku se odnosimo profesionalno. Sigurno ćemo napraviti jedinstven sadržaj, privlačan za posetioce, prihvatljiv za pretraživače i ono što je najvažnije – daćemo smisao i poruku koju želite poslati Vašim posetiocima. I na kraju, ne zaboravite, Mi pronalazimo prave reči!